joi, 1 martie 2012

CSID, revista mea dragă

Ce se întâmplă doctore? este revista mea de suflet. O cumpăr de când a apărut, cred că prin 2006. Am ratat cel mult 3 numere. O aştept cu mare drag, mai ales că, de obicei, nu vine singură ci cu mici cadouri :). În fiecare lună consult această listă cu reviste, şi în fucţie de cadourile pe care le au, mi le cumpăr.
CSID o cumpăr indiferent dacă are sau nu cadou. Mi se pare o revistă care conţine informaţii utile, de aceea o răsfoiesc din scoarţă-n scoarţă. Andreea Esca este vedeta acestui număr, ea povestind cum a slăbit 4-5 kg. şi cum se menţine în formă, zi de zi, la cei aproape 40 de ani. Fără cadou, revista costă 6.5 lei, iar în schimbul a 10 lei  cumpărătorul se alege cu o loţiune de corp Dove Winter Care, ediţie limitată (250 ml), 2 pastiluţe cu propolis şi vitamina C, o monstră  fond de ten de la L'oreal, Brosura Bon Prix, Broşura Yves Rocher şi  Brosura "Combateti raceala".Merită banii...
                                                                        FOTO

5 comentarii:

  1. super.continua sa ne tii informati soare drag.pusi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deranjez si eu cu o problema, daca se poate... Am citit ca ai primit cu revista si brosura de la bonprix. Am primit-o si eu in posta si vroiam sa comand ceva din ea si nu o mai gasesc :( Am ultimul catalog dar nu gasesc produsul in el si pe site-ul lor am cautat de mi s-a urat! Daca nu e un deranj prea mare si inca mai ai brosura, poate imi raspunzi aici la acest mesaj si reusim cumva sa intram in legatura sa imi dai si mie un cod al unui produs, daca se poate? Iti multumesc!

      Ștergere
    2. Abia acum am vazut mesajul de la tine. Sper ca nu e prea tarziu. Eu am catalogul de la bonprix si te ajut cu tot dragul. Poti sa imi scrii pe mail- claudia_mirela84@yahoo.com, sa imi dai Add pe facebook-Claudia Mirela Bonchiş.Aştept să mă contactezi.

      Ștergere
    3. Multumesc mult! Am reusit sa imi cumpar si eu revista, deci s-a rezolvat. Mult succes si numai bine!

      Ștergere
    4. Mulţumesc pentru urări. Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta, dar mă bucur că ţi-ai găsit catalogul. Sper să găseşti toate produsele dorite.

      Ștergere