duminică, 2 iunie 2013

The Great Gatsby, un film de Oscar


                                                                     FOTO

Ziua lui Carmen s-a lăsat cu o ieşire la film. A fost ideea ei să vedem The Great Gatsby. A durat aproape două ore jumate, dar nu ştiu cum a trecut timpul. Efectele, coloana sonoră, acţiunea şi nu în ultimul rând Marele Leo au făcut timpul să zboare.

Marele Gatsby este adaptarea cărții lui Francisc Scott Fitzgerald. Filmul surprinde admosfera anilor '20, și pare la o primă vedere povestea unor oameni bogați, nefericiți, superficiali care fac excese, înșeală și petrec.
Un bărbat bogat şi misterios, Gatsby organizează cele mai frumoase petreceri la care poate participa oricine, dar cea pe care o aşteaptă cel mai mult, cea căreia îi aparţine inima lui, tocmai ea, nu apare. O iubeşte şi este dispus să facă orice pentru ea, pentru Daisy, tânăra care-l iubeşte, dar care nu l-a aşteptat şi s-a căsătorit cu un tip bogat. Cei doi ajung să se întâlnească, iar deznodământuleste este unul neaşteptat.

The Great Gatsby îl văd nominalizat la Oscaruri şi sunt sigură că va fura cel puţin un Oscar. L-am regăsit pe DiCaprio un pic cam îmbătrânit, dar într-o formă excelentă. (Are un corp si o privire :))) !!!) Sper să primească nominalizare pentru cel mai bun actor în rolul principal, şi chiar să câştige.
Decorurile şi coloana sonoră au fost excelente. Mai bine nici că se putea. Sper să primească şi aici nominalizări.

Bugetul filmului a fost de 105,000,000 $ (woau!!!) şi a întârziat premierea vreo şase luni pentru a fi expus în 3D. A meritat.  Un film care nu trebuie ratat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu