miercuri, 8 februarie 2012

J'adore Yves Rocher


Pentru a doua lună consecutiv mi-am comandat produse de la Yves-Rocher, şi pot să spun că sunt foarte mulţumită de ele. Prima comadă am pus-o în decembrie. Am găsit catalogul de la ei în revista "Ce se întâmplă doctore?", revistă pe care mi-o cumpăr lună de lună, încă de când a apărut, fiind revista care îmi place cel mai mult.
La o comandă de minimum 49 de lei primeam cadou un parfum, o gentuţă pentru cosmetice şi un luciu de buze. La început am fost cam sceptică, dar am zis că încercarea moarte nu are. Aşa că mi-am comandat o cremă de faţă cu gălbenele, vreo 20 de lei(merită toţi bani, iar pentru tenul meu e fff bună), un şampon pentru strălucire, maximum 15 lei (l-am dat cadou cuiva care şi-l dorea, şi care este f mulţumită de el) şi o cremă de corp cu arome de iarnă, vreo 15 lei (are un miros că îţi vine să o mănânci :) ). În concluzie, am fost multumită atât de produse, cât si de pretul lor.
În urmă cu două săptămâni m-am dus în sat, şi ziarul Adevărul, la care ai mei şi-au facut abonament în noiembrie, dupa care au renunţat, dar care continuă să le vină în poştă de la începutul lunii ianuarie, a avut printre altele noul catalog de la Yves-Rochr. Nici de această dată nu am rezistat tentaţiei şi în ziua următoare am pus comanda, telefonic. La nici o săptămână produsele mele dragi au şi ajuns.

De data aceasta mi-am comandat o cremă cu muşetel pentru corp şi ten-18 lei (f bună, mă dau cu ea în fiecare zi. Are un miros fin si elegant), două geluri de duş, floare de lotus si lavandă, 8.5 lei bucata (le ador) şi un set de două căniţe-15 lei. Pe lângă acestea am primit un rimel(mi-s mulţumită de el), un set de 3 gentute vanity (ffff dragute) şi o mască de faţă(îmi lasă tenul f fin). Cu atâtea cadouri e cam imposibil să nu fii fan Yves-Rocher:)), mai ales că au scos taxa pentru transport, o mare bilă albă.Aştept noul catalog, tre să apară după 20 februarie. Sigur voi mai avea o comandă, mai ales că se apropie ceva zile de naştere :)
Genţile vanity şi căniţele de la Yves Rocher

Un comentariu: